About

This is an example of a page. Unlike posts, which are displayed on your blog’s front page in the order they’re published, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.

Advertisements

4 thoughts on “About

  1. Ternyata orangnya ramah, sesuai dugaan… Sampai sebisa mungkin jawab pertanyaan yang masuk… :mrgreen:
    Ayo halaman about me diisi juga… :mrgreen:

    Syalam kenal… 😀

    Like

  2. Kak yora apa waktu wawancara harus full english? Atau bagaimana ? Untuk saat ini untuk bahasa inggris aku belum bener bener paham

    Ans kak sebelumnya terimakasih😊😊

    Like

  3. Kak saya boleh tanya gak?
    Apakah di pesawat itu boleh menyalakan Hp dan memfoto pemandangan / bandara gk?, kalo boleh pada saat apa ? Dan yg tidak boleh pada saat apa?
    Soalnya dari dulu liat org foto, jadi pengen ikut foto pemandangan / bandara tapi takutnya dilarang.

    Like

    • hailo! bleh saja kok foto dennen HP tapi pastikan sudah di atas 10.000 (lampe kenakan sabuk pengaman sudah dipadamkan) dan HP km juga dalam keadaan airplane mode. Nanti pada saat persiapan landing dimatikan lagi deh.. 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s